Magyar Guildek, Hungarian Guilds, HUN, Hungary
Üdv!
Márkusz vagyok, a Path of Exile Hungary Guild alapítója. Ez csak egy rövid lista oldal a magyar guildekről, felvétellel kapcsolatban ne nálam, hanem a lent található elérhetőségeken érdeklődjetek (én jelenleg egy PvP guildben vagyok). Új játékosoknak ajánlom elolvasni a magyar nyelvű játékismertetőt. Magyar guildek: - Path of Exile Hungary, a legnagyobb magyar guild, a legtöbb aktív taggal, tapasztalt játékosokat vesznek fel: thread/609422 - Sons of Anarchy - MNDK, az aktuális új hardcore típusú liga játékosai, Toborzó oldaluk: thread/609422 - ElysiumGate, Toborzó oldaluk: thread/684715 - HUNSUB - SG - Mi vagyunk a lovagok akik azt mondják: Ni, az aktuális új hardcore liga játékosai, szívesen fogadnak új embereket. - Hungarian Exiles - BKV Ellenorok - Kék Banán törzsvendégek klubja - Kingdom of Gods - KAXAKASZ IGN: Márkusz My builds: thread/1600072 ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■) Last edited by Márkusz#4682 on Jun 20, 2017, 2:47:54 PM Last bumped on Feb 1, 2018, 5:52:12 PM
|
|
SZIASZTOK ,AZ ACCOUNTOT PROBÁLJÁK FEL TÖRNI ILYENKOR MI VAN.HOGY LEHET TÖRÖLNI AZ ACCOT KÖSZI A HELPET
|
|
Ha valaki Pécsről játszik, kérem keressen meg! Fontos dologról van szó!
|
|
Sziasztok:)én egy jó aktív csapatot keresek :))mert egyedül uncsi:((
|
|
Üdv clànt ès Magyar jàtekosokat keresek,együtt jatszashoz.
|
|
Sziasztok!
Én is keresek magyarokat. Egyedül eléggé monoton. :) |
|
Engem is érdekelne, hogy létezik-e még bármilyen aktív magyar közösség a játékban?
|
|
Hello!
Most kezdtem a játékot és egy türelmes / segítőkész társaságot keresnék, hogy elsajátítsam a játék alapjait / mélységeit. Magamról: Több évnyi Diablo után kedvem támadt valami újhoz és rmeélem itt is sikerül hasonlóan kellemes élményeket szereznem :) |
|
" Szia nem kimondottan Pécs de majdnem.. :) (szigetvár) |
|