Polish League
Witam w strefie Polskiej ligi,
Temat ten stworzony został dla osób niekoniecznie dobrze znających język Angielski by pomóc się im odnaleźć w grze oraz na forum aczkolwiek jest to także Polskie forum dyskusyjne, więc zapraszam do luźnych rozmów i poznawania nowych przyjaciół :) Zasady: 1. Proszę o zachowanie kultury osobistej. 2. Wszelkie problemy/spory załatwia się poza tematem, wszystkie obraźliwe posty będą raportowane. 3. Nie przeklinamy i staramy się być uprzejmi i pomocni dla innych. 4. Pomagamy nowym graczom (każdy się kiedyś uczył i nikt nie jest wszechwiedzący, proszę to uszanować) :) 5. Staramy się utrzymać ogólny porządek. Wszelkie aktualności, nowe wydarzenia dotyczące Polskiej Ligi będą podawane w temacie. Życzę miłej gry oraz przyjemnie spędzonego czasu na forum, pozdrawiam :) *Aby dołączyć do Polish League należy się przedstawić i powiedzieć przysłowiowe ,,dwa zdania'' o sobie :) Członkowie grupy: -Obiad123 -Troxite Last edited by obiad123 on Feb 25, 2013, 4:33:59 PM
| |
I found a polished helmet in game does that count
| |
Lol, that's polish thread that we're helping other Polish ppl which aren't speaking English. Your helmet doesn't count o.O
Last edited by obiad123 on Feb 25, 2013, 4:24:08 PM
| |
:(
| |
Polish Community :-D
Exit, pursued by a Plummeting Ursa.
Finding Names for your Characters Loot Filter Colour Palettes Namen für Eure Charaktere Informationen zur Benutzung des Forums | |
Siemanko wszystkim ^^ Jestem Michał. Interesuję się militariami oraz muzyką. Mój ulubiony zespół to helloween, nie mam pojęcia po co wam ta informacja ale może się przyda :D
| |
Przyda, przyda. Materiał na książkę będę miał :D
| |
" Jest już wątek Polish Community. Zapraszam też na polską stroną Path of Exile http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:15:27 AM
| |
Please no. I can point the polish issue in LoL. Stick to the english stuff, it benefits all.
| |
http://poetools.com/ - PATH OF EXILE TOOLS
|
|