[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
Witam i serdecznie zapraszam do polskiej gildii Archaic Legion. Jako ze gramy na trzy miesiecznych ligach Hardcore/Softcore takich tez ludzi poszukujemy . Poczatkowo bylismy 5 osobowym skladem znajomych lecz postanowilismy postarac sie rozszerzyc nasza gildie . Mysle ze panuje u nas mila i przyjazna atmosfera i w takiej tez chcemy pozostac. Jak dolaczyc / Wymagania - Byc aktywnym graczem - Byc graczem temp ligi ( nie poszukujemy graczy ze standardu ) - max 2 miesiace nieaktywnosci - Zloz podanie w tym topicu Oto wzor podania 1.In game name 2.Twoj Wiek 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) 6.Kilka slow o sobie =] Posiadamy serwer discorda https://discord.gg/qvHBcmZ Obecnosc tam NIE jest obowiazkowa lecz jestescie tam mile widziani :) ZASADY - Jezeli bedziesz nieaktywny przez 2 miesiace zostaniesz usuniety z gildi . Oczywiscie jezeli wrocisz wystarczy ze napiszesz i na pewno znajdzie sie miejsce =] - Badz uprzejmy dla innych czlonkow gildi - Nie probuj oszukiwac innych graczy ( Jezeli dana osoba zostanie zlapana na scamie permametnie wylatuje z gildi oraz postaram sie osobiscie zeby jak najwiecej ludzi sie o tym dowiedzialo ) - Przestrzegaj zasad GGG https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1457463 - Gdy wchodzisz na Discord mile widziana jest ta sama nazwa co w grze Guild stashe - Aktualnie posiadamy ich 5 . 4 z nich beda dostepne dla wszystkich . - Bierz co potrzebujesz - Wrzucaj mapy / Uniqi do lvlowania jezeli ich nie potrzebujesz - Jezeli nie bedziesz miec do czegos dostepu pytaj Lidera/Oficerow DOTACJE GILDIOWE Jezeli chial bys zeby gildia sie powiekszala ( Sloty / Stashe ) dotacje zawsze mile widziane lecz NIE! obowiazkowe . Ovvy - 50pkt Maraglear - 100pkt KornoPl - 50pkt Siema87 - 50pkt Okiheh - 50pkt Slim600 - 100 pkt Sardi - 40 pkt Juby0018 -29 pkt HalfOfPowa - 12 pkt BartKingofSouls - 10 pkt Zapraszam rowniez na mojego twitcha https://www.twitch.tv/ovvy_ Last edited by Ovvy on May 17, 2021, 11:15:15 AM Last bumped on Aug 18, 2024, 7:58:47 AM
| |
W sumie myslalem 'aplikowac' ale z drugiej strony mam na tyle obowiazkow i na tyle czasem nie chce mi sie grac ze nie warto zawracac Wam glowy.
Milej zabawy i do zobaczenia w grze. Pzdr. Last edited by bierdonka on Feb 21, 2017, 6:20:43 PM
| |
" Zawsze mozesz sprobowac a potem najwyżej zrezygnowac =] Nie ma obowiazku spelniania jakis godzin tygodniowo :) Pozdrawiam Last edited by Ovvy on Feb 22, 2017, 6:12:43 AM
| |
1:Derect
2:20 3:Chwilowo Standart (zwykle nowe ligi). 4:Wiele ciężko powiedzieć myślę że paręset. 5:Veteran 6:Nazywam się Dawid.Mam spore doświadczenie w grach czy programach oraz często katuje poe z muzyka ^^. Szukam ludzi którzy stawiają kontakt i atmosferę gry ponad progres. |
|
1.In game name: CHALLANGE
2.Twoj Wiek: przed epoką dinozaurów :) 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) hc 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 320+ 5.Poziom doswiadczenia w PoE beginner's/experienced 6.Kilka slow o sobie =]: naczelny noob i osoba uzależniona od mtxów | |
" Niech strace ;-) 1.Fikander (to postac ktora aktualnie gram) 2.39 3.Nie mam pojecia, nie znam sie - postac jest na jakims hardcore breach league... 4.steam mowi 46h (zarejestrowany chyba od wrzesnia czy pazdziernika 2013 a ponad 40h od zeszlego tygodnia) 5.beginner 6.bo ja wiem... prokrastynator | |
1: vDetox
2: 21 3: SC 4: ok 900 5: experienced player / veteran 6: od dziecka pasjonat gier typu DIABLO 2/3 Spellforce Titan Quest gothic xd zawodowo gotuje ale myślę czy nie zmienić zawodu na strimera jak Dawid xD | |
Siema .
1.skuperrek 2.34 3.SC 4.900 5.beginner:) 5.interesuje mnie piłka nożna oraz oczywiście gry rpg Pozdrawiam. | |
Hej
1.In game name: marpi82 2.Twoj Wiek: 34 3.Liga na ktorej grasz: temp. SC / std. SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 50? 5.Poziom doswiadczenia w PoE: beginner's 6.Kilka slow o sobie: Ostatnio grałem w PoE gdzieś na poczętku 2014 ;) Usiłuje powrócić do gry - szczególnie po pathu - choć po takiej przerwie nie jest łatwo ponownie wszystko ogarnąć, staram się. Chętnie polatał bym w party bo zawsze raźniej :) | |
Hej .Jestem początkujący w poe .Gram od kilku dni na ''sezonie ''który wlasnie się zakończył .:)
Mam zamiar grać następny ''sezon''.Moje pytanie jest takie czy dla takiego kogoś jak ja znajdzie się miejsce w Waszej gildii ? |